085 - 106 13 17

Jurist arbeidsrecht in Gouda nodig?

Recht op ontslagvergoeding?

Heeft u ontslag gekregen? Dan kan het zijn dat u recht heeft op ontslagvergoeding. Dit is ook wel beter bekend als de ‘gouden handdruk’. Of u recht heeft op ontslagvergoeding is afhankelijk van diverse factoren. Zo wordt er gekeken naar de mate van verwijtbaarheid van het ontslag en het aantal dienstjaren dat u heeft gewerkt en mogelijk nog zou werken. Ontvangt u (misschien) ontslagvergoeding? Laat u dan bijstaan door één van onze juristen uit Gouda.

Onderhandelen bij ontslagvergoeding

Ontslagvergoeding ontvangen is in de meeste gevallen meer een kwestie van gunnen dan een daadwerkelijk recht. Als werkgever bent u dus niet altijd verplicht een vergoeding uit te keren. Overweegt u uw werknemer een ontslagvergoeding toe te kennen? Dan kunt u met uw werknemer hierover onderhandelen. Laat u hierbij wel adviseren door een arbeidsrecht jurist. Een arbeidsrecht jurist kan u dan ook helpen de ontslagvergoeding te berekenen. Hierbij wordt gekeken naar het aantal dienstjaren, de toekomstige dienstjaren, misgelopen inkomsten in de vorm van salaris en pensioen en nog veel meer.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden rondom ontslagvergoeding in de regio Gouda? Of wilt u meer weten over onze diensten en services? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 085 - 106 13 17.

Let op! Per 1 juli 2015 gelden er nieuwe regels binnen het ontslagrecht door de nieuwe Wet Werk en Zekerheid. De ontslagprocedure verandert en de ontslagvergoeding maakt plaats voor een transitievergoeding. Er geldt voor kleine bedrijven en oudere werknemers nog wel een overgangstermijn. Lees hier meer.

 

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

• Arbeidsovereenkomsten
• Concurrentiebeding
• Beëindigingsovereenkomsten
• Ontslag
• Ontslagvergoeding
• Conflictbemiddeling

Werkgebied

Gouda, Rotterdam, Zoetermeer, Krimpen aan Den IJssel, Alphen aan Den Rijn, Bodegraven en Woerden.

Hoofdvestiging