085 - 106 13 17

Jurist arbeidsrecht in Gouda nodig?

Arbeidsconflict op het werk

Een arbeidsconflict met uw werkgever of werknemer is erg vervelend. Vooral als u zich bedenkt dat één op de vier mensen zich ziek meldt wegens een arbeidsconflict. Een arbeidsconflict is meestal niet direct een reden om het werk te staken, maar dit kan wel gebeuren als het conflict is geëscaleerd. Een conflict tussen werkgever en werknemer brengt ook veel kosten met zich mee. Als bedrijf valt hierin veel winst te behalen door beter om te gaan met arbeidsconflicten. Om escalatie te voorkomen moeten conflicten niet worden vermeden, maar worden uitgesproken. Een arbeidsconflict kan namelijk erg nuttig zijn en een verhelderende werking hebben.

Juridische hulp bij een arbeidsconflict

Heeft u een arbeidsconflict met uw werkgever of werknemer? Dan is het belangrijk dit conflict zo goed mogelijk op te lossen zodat beide partijen weer op de juiste manier kunnen samenwerken. Bij een dergelijke situatie kan een arbeidsrecht specialist uitkomst bieden. Een arbeidsrecht specialist kan namelijk het conflict begeleiden en met beide partijen op zoek gaan naar een aanvaardbare oplossing.

Ook voor juridische hulp bij een arbeidsconflict bent u bij ons aan het juiste adres. Woont of werkt u in Gouda of de omgeving van Gouda? Neem voor meer informatie over hulp bij een arbeidsconflict contact met ons op.

 

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

• Arbeidsovereenkomsten
• Concurrentiebeding
• Beëindigingsovereenkomsten
• Ontslag
• Ontslagvergoeding
• Conflictbemiddeling

Werkgebied

Gouda, Rotterdam, Zoetermeer, Krimpen aan Den IJssel, Alphen aan Den Rijn, Bodegraven en Woerden.

Hoofdvestiging