0182 - 79 90 75

Arbeidsrecht advocaat in Gouda nodig?

Gespecialiseerd kantoor

Het is niet meer vanzelfsprekend dat een advocaat in elk rechtsgebied thuis is. Tegenwoordig is het juist noodzakelijk om je op één of enkele onderwerpen te focussen. Bij Berntsen Mulder heeft elke advocaat dan ook een specifiek kennisgebied. Bent u op zoek naar hulp bij kwesties op het gebied van arbeidsrecht? Ons advocatenkantoor heeft meerdere ervaren advocaten in huis die u kunnen bijstaan.

Onze arbeidsrecht advocaat gaat samen met u op zoek naar de juiste strategie voor uw zaak. Wij doen niet aan vlotte praatjes of moeilijk vakjargon. Om goed bereikbaar te zijn houden wij het taalgebruik eenvoudig. Communicatie over en weer is op die manier veel gemakkelijker.

Heeft u vragen over het ontslagrecht? Wilt u weten hoe u met contracten moet omgaan? Onze advocaten staan in Gouda voor u klaar met duidelijk advies.

Onze arbeidsrecht advocaten

  • Mr. W.P.M. (Matthijs) Mulder
  • Onze advocaat arbeidsrecht Matthijs Mulder heeft zijn opleiding gevolgd aan de Universiteit van Leiden. Al sinds 1987 is hij in de praktijk werkzaam als advocaat. Mr. Mulder heeft zich op verscheidene rechtsgebieden gespecialiseerd. Het arbeidsrecht is daar één van. Matthijs is al meer dan twintig jaar partner bij Bertnsen Mulder. Hij heeft ruime ervaring met het bijstaan van zowel ondernemers als particulieren. Zijn aanpak kan beschreven worden als perfectionistisch.

  • Mr. J.L.J. (Jacomien) Kapteijn
  • De tweede advocaat bij Berntsen Mulder die thuis is in het arbeidsrecht is mr. Kapteijn. Zij is bovendien gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Jacomien is al meer dan tien jaar werkzaam in het recht. Voordat ze bij ons kantoor kwam heeft zij ervaring opgedaan bij verscheidene grote bedrijven. Mr. Kapteijn is naast advocaat werkzaam als mediator. Ze is erg betrokken en hanteert een persoonlijke aanpak. Haar bevlogenheid zorgt ervoor dat ze met passie voor u te werk gaat.

Berntsen Mulder Advocaten

Bij Berntsen Mulder Advocaten zijn wij naast andere rechtsgebieden ook gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Onze arbeidsrecht advocaten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het arbeidsrecht en publiceren regelmatig artikelen over actualiteiten.

Heeft u ondersteuning of advies nodig bij een zaak binnen het arbeidsrecht? Matthijs Mulder en Jacomien Kapteijn zijn onze ervaren arbeidsrecht advocaten en helpen u graag. Voor kwesties binnen het arbeidsrecht kunt u bij ons terecht op elke laatste vrijdag van de maand tussen 11.00 en 12.00 uur. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we uw situatie.

Waarom Berntsen Mulder Advocaten?

  • Ervaren advocaten met specifieke kennis over het arbeidsrecht
  • Veelzijdig kantoor, goede bereikbaarheid
  • Laagdrempelig en heldere communicatie

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

• Arbeidsovereenkomsten
• Concurrentiebeding
• Beëindigingsovereenkomsten
• Ontslag
• Ontslagvergoeding
• Conflictbemiddeling

Werkgebied

Gouda, Rotterdam, Zoetermeer, Krimpen aan Den IJssel, Alphen aan Den Rijn, Bodegraven en Woerden.

Hoofdvestiging